Shu Lan Ho's Light Container Residential House

Shu Lan Ho Shows The Light Container Residential House

Shu Lan Ho, the creative mind behind the awarded project Residential House:Light Container by Shu Lan Ho points out, The spatial pattern of this residence design project sought not to use straight lines. As such, a cross axis was used to segment the spaces in which the main spaces of the living room and the dining room were in opposite directions and had distinct boundary. The owner did not seek to pursue fashionable spatial designs and made necessity his first priority. The living and dining room are in front while the main bedroom and parent’s bedroom are at the rear. Light then connects all the spaces. Tender and blooming elm cover sprinkles on the wooden floor, creating a tenderness and warmth. .

Shu Lan Ho's Light Container Residential House Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=77482

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Magazine of Design homepage.

Design Award

Fatal error: Cannot redeclare shuffle_assoc() (previously declared in /nfs/c06/h08/mnt/155026/domains/magazineofdesign.com/html/myfunctions.php:5) in /nfs/c06/h08/mnt/155026/domains/magazineofdesign.com/html/function-spinner.php on line 55