Times/Peanut by Gu Teng

Gu Teng Demonstrates The Times/Peanut Free Reading Space

Gu Teng , the lead designer of the awarded design Award Winning Times/Peanut Free Reading Space explains, This space was originally a double-story store. After the reconstruction however, it was intergraded into one whole longitudinal space. The three-dimensional composition is the core design of this space. Applying graphic designs onto a three-dimensional space, it combines fun and art in a very dynamic way, showing a visual sense of illusion and novelty..

Times/Peanut by Gu Teng Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=46389

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Magazine of Design homepage.

Design Contests

Fatal error: Cannot redeclare shuffle_assoc() (previously declared in /nfs/c06/h08/mnt/155026/domains/magazineofdesign.com/html/myfunctions.php:5) in /nfs/c06/h08/mnt/155026/domains/magazineofdesign.com/html/function-spinner.php on line 55